Acasă Politic Bucuresti: Dezbatere la Academie privind deciziile pe care urmeaza sa le ia...

Bucuresti: Dezbatere la Academie privind deciziile pe care urmeaza sa le ia Primaria Capitalei

DISTRIBUIȚI

107071 – 17012012 –  Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, participa miercuri la conferinta cu tema “Solutiile mediului academic si ale elitelor profesionale pentru dezvoltarea Bucurestiului”.

Evenimentul va avea loc la Academia Romana. Alaturi de primarul general, la conferinta participa personalitati din mediul universitar si academic, precum si reprezentanti ai asociatiilor profesionale si ai mediului de afaceri, pentru a dezbate posibilitatea implicarii acestora in deciziile pe care municipalitatea le va lua pentru bucuresteni.

In cadrul conferintei, vor fi prezentate concluziile unui studiu sociologic, realizat de o echipa de cercetatori ai Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii din cadrul Academiei Romane, care ofera o radiografie a realitatii sociale a Bucurestiului, identificand mai multe actiuni prin care Primaria poate face un pas real catre bucuresteni.

Prin studiul sociologic, bucurestenii si-au exprimat opinia atat in ceea ce priveste prioritatile individuale, cat si cele comunitare (nivel de trai, familie, problemele cele mai urgente ale Capitalei, ce ar trebui sa faca Primaria Generala pentru imbunatatirea conditiilor de viata din Bucuresti etc.)

De asemenea, cercetatorii au  realizat si o serie de statistici esentiale dezvoltarii orasului pe cele mai diverse paliere (de la numarul de persoane/autoturism in Bucuresti si pana la elementele definitorii ale Capitalei – cu ce se identifica bucurestenii). – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.