Acasă Politic Bucuresti: Geoana: “Lucrurile nu se pot rezolva cu consultari formale extraordinare”

Bucuresti: Geoana: “Lucrurile nu se pot rezolva cu consultari formale extraordinare”

DISTRIBUIȚI

107161 – 20012012 –Exista atata nemultumire legata de abuzul de putere, de lipsa de dialog, de coruptia actualei guvernari, ca lucrurile nu se pot rezolva cu consultari formale sau cu sesiuni extraordinare ale Parlamentului, scrie senatorul Mircea Geoana pe blogul personal. ”Ca Romania sa-si poata reveni, trebuie sa cada cel putin un cap si trebuie sa cada repede. Ce incearca actuala putere – crearea de supape de detensionare in trepte, prin intoarcerea lui Arafat la Ministerul Sanatatii, prin renuntarea la comasarea alegerilor (decizia Curtii Constitutionale este strategic amanata pana dupa sesiunea extraordinara a Parlamentului) si prin relansarea de dosare de mare coruptie – este insuficient in raport cu gradul de nemultumire populara.

 Mai mult, tentativele presedintelui Basescu de a da impresia de ‘business as usual’, de a arata ca totul este in ordine si sub control, cum s-a intamplat la reuniunea cu ambasadorii acreditati la Bucuresti, sunt contraproductive. Orice initiativa, chiar legitima si necesara, se va lovi de un zid de respingere pana cand nu se va da un raspuns politic autentic”, continua Mircea Geoana in postarea de pe blog.

Senatorul considera ca solutia propusa de USL – alegerile anticipate sau suspendarea presedintelui – nu sunt, in realitate, solutii, pentru ca „tot PDL le-ar organiza, tot aceiasi meseriasi portocalii ar deveni lupi paznici la stana (dupa ce Vasile Blaga a ajuns presedintele Senatului, nici suspendarea sau demisia presedintelui nu mai pot fi folosite de catre opozitie)”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.