Acasă Politic Bucuresti: Inca jumatate de million de euro pentru firmele senatorului PSDL Sorina...

Bucuresti: Inca jumatate de million de euro pentru firmele senatorului PSDL Sorina Placinta

DISTRIBUIȚI

106977 – 13012012 – Jumătate de milion de euro, sumă nerambursabilă, a primit firma Sorste SA, deţinută de către senatorul PDL Sorina Plăcintă, pentru reconversia profesională a doar 80 de şomeri, potrivit Realitatea Tv.

Şomerii să vină la mine pe bani europeni”, ar putea fi mesajul pe care senatoarea PDL de Vrancea, Sorina Plăcintă, îl adresează anual câtorva zeci de şomeri.

Este pentru a treia oară când Plăcintă primeşte finanţare europeană şi, de fiecare dată, cursurile de calificare au vizat ocupaţii ce au legătură directă cu obiectivul de activitate al firmelor sale din Focşani.

Chiar la sfârşitul anului trecut, în decembrie, Sorste SA şi Fundaţia „O zi deschisă” au primit aproximativ 500.000 de euro nerambursabili prin ministerul condus de colega de partid Sulfina Barbu.

Cu această sumă deloc neglijabilă, Plăcintă se va ocupa de reconversia profesională a 80 de şomeri. Aceştia vor învăţa meseriile de ospătar, vânzător în unităţi de alimentaţie şi lucrători hotelieri. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.