Acasă Politic Bucuresti: Ludovic Orban: “Irevocabil, de la 1 februarie demisionez”

Bucuresti: Ludovic Orban: “Irevocabil, de la 1 februarie demisionez”

DISTRIBUIȚI

107280 – 24012012 – Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat marti ca incepand de la 1 februarie nu va mai fi deputat in Parlamentul Romaniei.

„Mi-am simtit inutilitatea in acest Parlament. Consider o forma de complicitate ca oricine sa ramana in actualul Parlament, care nu mai reprezinta vointa populatiei, nici macar pe cea din 2008, in care majoritatea care formeaza un guvern nelegitim s-a format prin dezertare, prin tradare”, a spus Ludovic Orban, citat de Romania TV.

Orban a adaugat ca demisia sa din Parlament se afla la Crin Antonescu, presedintele partidului, si mai multi colegi din PNL au facut acest gest.

„Sunt convins ca majoritatea colegilor impartasesc acest gest, majoritatea si-au scris demisiile. In ceea ce ma priveste demisia este irevocabila, de la 1 februarie nu voi mai fi deputat in Parlamentul Romaniei. M-am simtit ca un figurant in ultimii ani, care nu face altceva decat sa pastreze aparenta de demopcratie pentru acest regim, cand de fapt in spate demult puterea nu mai actioneaza prin consultare cu populatia, nu mai actioneaza pentru binele general, nu face decat sa isi umple buzunarele si sa ignore populatia”, a declarat Orban. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.