Acasă Politic Bucuresti: Ministerul Economiei a validat doua oferte pentru selectia managerilor privati la...

Bucuresti: Ministerul Economiei a validat doua oferte pentru selectia managerilor privati la companiile de stat

DISTRIBUIȚI

107180 – 20012012 – La sediul Ministerului Economiei au fost depuse trei oferte pentru serviciile de recrutare de personal de conducere in procesul de implementare a managementului profesionist la companiile de stat. Din cele trei, au fost validate doar doua, una fiind depusa cu intarziere. Ofertele au fost depuse in vederea selectarii directorilor generali din cadrul companiilor Hidroelectrica, Oltchim, Electrica Furnizare si Romarm, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

Termenul de depunere a ofertelor pentru selectia managementului privat in companii de stat a fost vineri, 20 ianuarie.

Dintre cele trei oferte, comisia de evaluare intrunita vineri a validat doua. A treia a fost declarata intarziata deoarece a fost depusa dupa termenul limita stabilit in documentatia de atribuire.

Ofertele validate apartin companiilor Egon Zehnder si Spencer Stuart, doua dintre firmele de recrutare care se regasesc in top 10 la nivel international.

Ministerul Economiei sustine ca a avut ca obiectiv atragerea in proiect a celor mai performante firme de executive search la nivel international si de aceea au fost stabilite criterii riguroase de participare la licitatie.

Pentru toate cele patru companii de stat incluse in prima etapa a proiectului exista una sau doua oferte din partea firmelor de executive search validate.

In urmatoarea perioada comisia de evaluare va analiza ofertele tehnice si financiare ale firmelor de recrutare validate, iar rezultatul evaluarii urmeaza sa fie comunicat oficial de catre reprezentantii ministerului in cel mai scurt timp.

Rolul firmelor de recrutare selectate este de a realiza lista scurta cu propuneri de candidati pentru fiecare dintre cele patru companii din subordinea Ministerului Economiei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.