Acasă Politic Bucuresti: Politistii cer demisia ministrului de Interne

Bucuresti: Politistii cer demisia ministrului de Interne

DISTRIBUIȚI

107091 – 18012012 – Sindicatul National al Agentilor de Politie (SNAP) anunta ca a solicitat, pe 16 ianuarie a. c., premierului Emil Boc demiterea ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas.

“Fundamentul acestei solicitări vine ca urmare a nemultumirilor referitoare la: neplata drepturilor salariale restante pentru politisti (drepturile de echipament, restanta de la norma de hrană); refuzul nejustificat al ministrului Traian Igas de a se consulta cu organizatiile sindicale pentru diferite probleme care se răsfrâng asupra politistilor; lipsa proiectelor pentru absortia fondurilor europene prin care să fie îmbunătătite conditiile de muncă ale politistilor”, se precizeaza intr-un comunicat al SNAP.

De asemenea, SNAP anunta ca a solicitat Primăriei Generale a Municipiului Bucuresti autorizatie pentru organizarea de proteste în data de 27 ianuarie 2012. Autorizatia a fost solicitată pentru un număr de 5.000 de politisti, care sunt asteptati din toată tara sa protesteze in fata Guvernului României si în fata Ministerului Administratiei si Internelor “exclusiv împotriva ministrului Traian Igas”.

“Vom anula actiunile de protest numai în cazul în care până la data protestului politistii îsi vor primi drepturile salariale restante (drepturi de echipament, restanta de la norma de hrană) sau ministrul Traian Igas îsi va da demisia”, se mai precizeaza in comunicat. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.