Acasă Politic Bucuresti: Ponta si Antonescu merg la Iasi in Ziua Unirii

Bucuresti: Ponta si Antonescu merg la Iasi in Ziua Unirii

DISTRIBUIȚI

107207 – 22012012 – Cei doi co-presedinti ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, vor fi prezenti la Iasi, pe 24 ianuarie, cu prilejul aniversarii Unirii Principatelor Romane.

Prezenta celor doi co-presedinti USL la Iasi a fost confirmata vineri de Gheorghe Nichita, primarul Iasiului si totodata liderul PSD Iasi, potrivit Romania Tv.

„Am deja confirmare de la Victor Ponta, care a facut rezervare pentru avion, iar azi (vineri – n.r.) am primit o confirmare si de la Crin Antonescu. Ambii vor veni la Iasi, de ziua Unirii”, a spus Nichita.

Primarul Iasiului a precizat ca a trimis invitatii si presedintelui Traian Basescu, premierului Emil Boc, presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si sefului Senatului, Vasile Blaga, dar ca pana in prezent nu a primit niciun raspuns.

Conform programului organizatorilor, in timpul zilei la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din centrul orasului vor avea loc defilarea militarilor, slujba religioasa si depunerile de coroane. Ulterior, in zona centrala a municipiului vor fi impartite participantilor 10.000 de portii de fasole cu carnati, puse la dispozitie de catre primarie. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.