Acasă Politic Bucuresti: Premierul Boc, dispus sa discute cu opozitia organizarea de alegeri anticipate

Bucuresti: Premierul Boc, dispus sa discute cu opozitia organizarea de alegeri anticipate

DISTRIBUIȚI

107076 – 18012012 – Premierul Emil Boc exclude din nou varianta demisiei sale, dar lasa sa se inteleaga ca este deschis sa discute despre eventualitatea unor alegeri anticipate la intalnirea de miercuri cu liderii USL, care va avea loc la orele 13.00, chiar daca aceste alegeri ar prespune demisia Guvernului. Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, marti seara, la Antena 3, ca „punctul de plecare al discutiilor de maine este demisia Guvernului si organizarea alegerilor cat mai repede. Daca acest lucru nu este inteles, intalnirea noastra va fi foarte scurta”. „Am in spate soarta a 22 de milioane de romani, am mai spus ca voi depune toate eforturile pentru romani, atata vreme cat voi fi in functie”, a afirmat Emil Boc, in legatura cu posibila demisie.

 

Liderii USL se intalnesc miercuri cu Emil Boc

Despre alegeri anticipate, premierul a subliniat ca „este de analizat daca o asemenea solutie, intr-un an electoral, este benefica pentru tara, nu pentru un politician sau altul. Vom analiza miercuri toate situatiile si oportunitatile existente, dar trebuie sa avem in vedere interesul romanilor”.

Cu toate acestea, seful Guvernului a opinat ca o discutie legata de alegeri anticipate intr-un an electoral nu ar fi benefica pentru Romania.

„Zic sa ne uitam atent la 2012, care este un an electoral. De alegeri anticipate vorbesti atunci cand mai ai doi-trei ani pana la alegeri. Atunci cand esti in preajma alegerilor, este greu sa sustii alegeri anticipate”, a mai spus premierul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.