Acasă Politic Bucuresti: RA-APPS a inceput procedura de vanzare pentru 130 de imobile

Bucuresti: RA-APPS a inceput procedura de vanzare pentru 130 de imobile

DISTRIBUIȚI

106979 – 13012012 – RA-APPS a inceput procedurile de vanzare pentru 130 de imobile, incluzand apartamente in centrul Capitalei, spatii comerciale, terenuri, vile si hoteluri, dar fara ca active valoroase, precum Clubul Floreasca, hotelurile Triumf si Mara, sa fie introduse pe lista primelor bunuri care vor fi instrainate.

Lista primelor imobile pentru care Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a inceput procedurile de vanzare si stabilire a pretului de licitatie cuprinde peste 90 apartamente si 10 spatii comerciale din zone centrale ale Capitalei, respectiv strada Mihai Eminescu, bulevardul Magheru si bulevardul Nicolae Balcescu, si din zona Aviatiei, precum si terenurile aferente hotelului Robinson din Predeal (3.066 metri patrati), terenurile de tenis si minigolf ale hotelului Arad din Neptun-Olimp (14.414 metri patrati) si alte astfel de active din Bucuresti si comuna Snagov, precum si un apartament de trei camere din Cluj-Napoca.

Complexul agrozootehnic Magurele (cu teren de 48.315 metri patrati), complexul Muntenia din Snagov (teren de 11.403 metri patrati, complexul restaurant Dunarea (teren de 6.800 metri patrati) si hotelul Dacia din Neptun-Olimp (teren de 7.990 metri patrati) au fost de asemenea luate in calcul pentru prima etapa a vanzarii.

Suprafata cumulata a terenurilor ofertate de RA-APPS depaseste 97.800 metri patrati.

Pe lista au mai fost introduse mai multe vile din statiunile Neptun-Olimp, Mamaia, Eforie Nord, Predeal si comuna Snagov, precum si hotelurile Gloria si casa de oaspeti Bradet din Suceava. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.