Acasă Politic Bucuresti: S-a trezit Igas

Bucuresti: S-a trezit Igas

DISTRIBUIȚI

107490 – 31012012 – Evaluarea activităţilor întreprinse şi rezultatelor obţinute de Direcţia Generală Anticoruptie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor în anul 2011 a avut loc, marţi, la sediul DGA, în prezenţa ministrului Traian Igaş.

În contextul declaraţiei de presă susţinute ulterior şedinţei de evaluare, ministrul Igaş, a reinterat mesajul către cei abilitaţi să prevină şi să combată faptele de corupţie, de a manifesta femitate, astfel încât să vedem faptul că instituţii ale statului încep din ce în ce mai bine sa aplice legea.

„Cei care trebuie să pună în aplicare legislaţia din România, să o facă cu fermitate şi să o facă fără niciun fel de reţinere. Dacă în anumite perioade au fost tolerate  unele acţiuni, în momentul de faţă, fermitatea celor din D.G.A. şi nu numai, fermitatea instituţiilor statului trebuie să-şi facă simţită prezenţa din ce în ce mai mult”, a declarat ministrul de Interne, subliniind, totodată, în context, că „Legea nu se negociază. Legea se respectă!” – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.