Acasă Politic Bucuresti: Sef al Jandarmeriei, la sediul PDL

Bucuresti: Sef al Jandarmeriei, la sediul PDL

DISTRIBUIȚI

107204 – 22012012 – Un sef al Jandarmeriei a fost surprins vineri invizita la sediul central al PDL, intr-o perioada in care Capitala este marcata de protestele de strada.

Claudiu Gogu este un inalt ofiter al Jandarmeriei Bucuresti si a fost vazut intrand in sediul central al PDL, potrivit Romania TV. El a spus ca vizita a reprezentat o incercare de mediere a relatiilor dintre reprezentantii democrat-liberali si revolutionarii Asociatiei 21 decembrie 1989.

„Azi am fost la o sedinta la sediul Primariei, dupa care m-am deplasat la sediul formatiunii politice cu care am fost asociat pentru a media o intalnire intre reprezentantii Asociatiei 21 decembrie 1989, care aveau in desfasurare o adunare publica in fata sediului PDL si am fost solicitat de ei sa le mediez intalnirea”, a declarat maiorul Claudiu Gogu. Acesta a mai afirmat ca nu a avut rolul de a interveni pe langa liderii PDL, ci de a gasi un reprezentant cu putere de decizie pentru a asculta doleantele protestatarilor. „Prin prisma functiei, asta este una dintre principalele sarcini de serviciu. In conformitate cu atributiile de serviciu, fac parte si din comisa de avizare a manifestatiilor. Prin functia asta fac cunostinta cu reprezentantii tuturor formatiunilor asociate, fie ca sunt ele partide, sindicate etc”, a completat seful jandarmilor. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.