Acasă Politic Bucuresti: Toate propunerile pentru viitoarea lege a Sanatatii, publicate pe site-ul ministerului

Bucuresti: Toate propunerile pentru viitoarea lege a Sanatatii, publicate pe site-ul ministerului

DISTRIBUIȚI

107244 – 23012012 – Ministerul Sănătăţii anunţă că va demara, în perioada următoare, o serie de consultări pentru elaborarea noului proiect legislativ privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar, dar şi pentru revizuirea pachetului de servicii de bază acordat asiguraţilor.

“Având în vedere importanţa socială a acestor reglementări, precum şi interesul manifestat de  toate structurile sociale, considerăm necesară implicarea profesioniştilor din sistem, dar şi a reprezentanţilor societăţii civile în stabilirea  măsurilor de reorganizare ale sistemului în vederea rezolvării principalelor probleme cu care acesta se confruntă, respectiv dezechilibrul financiar şi nivelul nesatisfăcător al calităţii serviciilor medicale”,  a declarat Vasile Cepoi, secretar de stat.

Dezbaterilor se vor desfăşura după un program care va fi postat pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, până miercuri, 25 ianuarie 2012.

De asemenea, s-a decis ca pe acelaşi site să fie publicate, transparent, toate propunerile rezultate din dezbateri. Ministerul Sănătăţii va informa periodic cetăţenii, prin mijloacele de informare media, asupra derulării procesului de elaborare a legii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.