Acasă Politic Bucureşti: Ştie Boc că pleacă?

Bucureşti: Ştie Boc că pleacă?

DISTRIBUIȚI

107188 – 22012012 – Liderul PDL, premierul Emil Boc, încearcă, după o pauză destul de lungă, să contracareze evenimentele din ultima perioadă pentru a-şi mai spăla din imagine. El a încercat să îşi pregătească într-un mod cât mai „util” ieşrile în public, dar nu a reuşit să îşi controleze toate declaraţiile. Într-o discuţie cu jurnaliştii, după vizita la austostrada Bucureşti – Braşov, de sâmbătă, care se lasă tot mai mult aşteptată, Boc a lăudat jandarmii pentru „intervenţia hotărâtă” asupra vandalilor din Piaţa Univesrităţii. În timp ce încerca să lanseze un apel la calm, la un moment dat a scăpat „porumbelul”: „Oricine ar lansa un apel la calm, chiar şi un alt premier…”, a declarat Boc, moment în care a ezitat câteva clipe, după care s-a regrupat şi a spus „după 2012 încolo”.

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, sâmbătă după-amiază, cu europarlamentarii PDL, pentru a discuta despre acţiunile politice ale formaţiunii democrat-liberale în Parlamentul European, ca reacţie la acţiunile PSD şi PNL în forul legislativ european, din ultima vreme.

Vineri seara, Emil Boc s-a aflat la Cotroceni, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, şi mai mulţi miniştri, la o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu la care a fpst prezent şi secretarul general al PPE, Antonio Lopez. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.