Acasă Politic Chisnau: Ministrul moldovean al Culturii, prins beat la volan

Chisnau: Ministrul moldovean al Culturii, prins beat la volan

DISTRIBUIȚI

106800 – 08012012 – Ministrul Culturii din Republica Moldova, Boris Focsa, a fost surprins beat la volan de politistii rutieri din Chisinau, potrivit Unimedia. Incidentul a avut loc vineri seara, in ajun de Craciun, pe o strada din Chisinau.

Potrivit politistilor, ministrul Culturii mersese sa-l ajute pe consilierul sau, Dumitru Acris, retinut mai devreme pentru ca ar fi fost baut la volan. Dumitru Acris si-a chemat in ajutor seful. Ministrul Culturii a refuzat sa faca testul de alcoolemie si a parasit cabinetul medicului.

Atat Acris, cat si Focsa au respins acuzatiile.

Ministrul Culturii a declarat ca la volanul automobilului se afla sotia lui. El a afirmat ca nu conducea automobilul, ci statea pur si simplu in el pentru a se incalzi.

Unimedia precizeaza ca pentru refuzul de a trece testul de alcoolemie, soferul risca o amenda de 12.000 lei (circa 800 de euro), cu suspendarea permisului de conducere pe un termen de pana la 5 ani. Un sofer care a urcat beat la volan risca o amenda de pana la 10.000 de lei moldovenesti (670 de euro) si suspendarea permisului pe o perioada de pana la cinci ani. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.