Acasă Politic Cluj-Napoca: Dosarul Apostu, amânat la Curtea de Apel

Cluj-Napoca: Dosarul Apostu, amânat la Curtea de Apel

DISTRIBUIȚI

107155 – 20012012 – Cererile de eliberare sub control judiciar depuse de primarul suspendat Sorin Apostu si omul de afaceri Calin Stoia au fost respinse, joi, de Curtea de Apel Cluj. Sentinta poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Curtea de Apel Cluj a mai decis, joi, la primul termen al procesului primarului suspedat al Clujului, Sorin Apostu, amanarea dosarului pentru 9 februarie si a dispus emiterea unui mandat de aducere pentru Aspazia Droniuc, cea care l-a acuzat pe edil ca a ajutat-o sa obtina mai multe contracte publice.

Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost trimis in judecata, la 29 decembrie 2011, de procurorii anticoruptie, alaturi de sotia sa, avocata Monica Apostu, de omul de afaceri Calin Stoia, si de Aspazia Droniuc, toti fiind acuzati de fapte de coruptie.

Sorin Apostu este acuzat de luare de mita in forma continuata, complicitate la spalare de bani in forma continuata, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata, instigare la spalare de bani in forma continuata, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata si primire de foloase necuvenite.

Omul de afaceri Calin Stoia, administrator al SC Compania de Salubrizare Brantner Veres S.A, a fost trimis in judecata pentru dare de mita in forma continuata, participatie improprie la spalare de bani in forma continuata, participatie improprie la fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.