Acasă Politic Craiova: Arestat pentru ca a inselat o firma din Hong Kong cu...

Craiova: Arestat pentru ca a inselat o firma din Hong Kong cu 200.000 de euro

DISTRIBUIȚI

107092 – 18012012 – Administratorul unei societati comerciale din Craiova este suspectat ca a prejudiciat o societate comerciala din Hong Kong, cu aproximativ 200.000 de euro, oferind spre vanzare un utilaj, pe care in realitate nu il detinea.

„In baza probatoriului administrat, M. Ion a fost retinut pentru 24 de ore pe baza ordonantei de retinere, iar astazi urmeaza sa fie prezentat Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj cu propunerea de sesizare a instantei de judecata in vederea emiterii mandatului de arestare preventiva. Pana la prezentarea in fata instantei, suspectul se afla incarcerat in arestul inspectoratului”, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Potrivit investigatiilor desfasurate de agentii de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dolj, barbatul, in varsta de 53 de ani, este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. El este suspectat ca, in calitate de administrator al unei societati comerciale, a indus si mentinut in eroare reprezentantii unei alte societati comerciale, cu sediul in Hong Kong, cu ocazia incheierii si derularii unui contract de vanzare-cumparare avand ca obiect un excavator utilizat in industria miniera. Suspectul a incheiat contractul fara ca societatea pe care o reprezenta sa detina in proprietate un asemenea utilaj, partenerul de afaceri fiind prejudiciat cu aproximativ 200.000 de euro. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.