Acasă Politic Politist din Braila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Politist din Braila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

DISTRIBUIȚI

106682 – 04012012 – Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus trimiterea în judecată a Irinei Lucia Bologa, agent de poliţie judiciară în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brăila, pentru infracţiunea de trafic de influenţă. Potrivit procurorilor, în cursul anului 2008, agentul de poliţie a pretins de la un denunţător suma de 20.000 de euro pentru a interveni pe un procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Bacău, astfel încât să-l determine să dispună o soluţie de netrimitere în judecată faţă de denunţător, într-un dosar penal în care acesta din urmă avea calitatea de învinuit şi era cercetat pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de droguri, proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat.

 Din banii pretinşi, Bologa a primit de la denunţător suma de 16.000 de euro. Cu toate acestea, denunţătorul a fost trimis în judecată.

În vederea confiscării, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unui imobil aparţinând agentului de politie.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Galaţi. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.