Acasă Politic Roma: Romancele, luate in ras de italieni

Roma: Romancele, luate in ras de italieni

DISTRIBUIȚI

107411 – 27012012 – Rasul pe seama slabiciunii altora este la moda. Stilul vestimentar si povestile „de viata” ale unor romance din Italia au devenit, subiect de show umoristic in Italia. Terminand cu intreaga comunitate „la pachet”, realizatorii de emisiuni de divertisment din Peninsula s-au gandit acum sa rada, punctual, de unele metehne ale conationalilor nostri stabiliti in Italia. De data asta romancele sunt in vizor, potrivit Romanian Global News

Românii sunt din nou ţinta ironiei unor actori de comedie din Peninsulă. Pe 21 ianuarie, în emisiunea “The show must go off”, realizată de prezentatoarea Serena Dandini pe canalul La 7, o actriţă italiană s-a lansat într-un sketch vulgar, interpretând o româncă ignorantă, imigrată în Italia, dar cu studii superioare, care se simte rănită pentru că ar fi luată în râs, pe motiv că este româncă.

Iată cum începe sceneta: prezentatorul emisiunii se împiedică şi o calcă din greşeală pe picior pe una din femeile aflate în public. Femeia este îmbrăcată cu o pereche de pantaloni mulaţi pe corp, o bluză neagră decoltată, are o geantă cu strassuri, ochelari albi pe cap şi nişte cercei rotunzi, mari.

“M-ai călcat pe picior pentru că sunt româncă?”, îl întreabă femeia, după ce aruncă printre dinţi câteva înjurături în dialectul roman.

Prezentatorul se scuză, spunând că nu avea de unde să ştie că e româncă.

“Acum, că ai aflat că sunt româncă, ce-ţi zici, că oi fi şi curvă, nu?”
Apoi continuă: “Lasă, că vă ştiu eu cum sunteţi, încercaţi mereu să vă daţi la noi, eh? Dar tu ce crezi, că eu am venit la Italia ca să mă mărit cu un moş ca tine? Aoo”, continuă “românca”, gesticulând, pe acelaşi ton care se aude de obicei în suburbia Romei. “Mie îmi plac tinerii, nu moşnegii, dacă sunt româncă, nu înseamnă că sunt şi proastă”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.