Acasă Politic 16 raniti in urma a doua explozii in Sighetu Marmatiei

16 raniti in urma a doua explozii in Sighetu Marmatiei

DISTRIBUIȚI

108007 – 19022012 – Sase tinere au fost ranite, initial, in urma unei prime explozii puternice care a avut loc, duminica dimineata, intr-un club din Sighetu Marmatiei. Se pare ca explozia a fost provocata de o acumulare de gaze de la un cabinet de avocatura aflat in acelasi imobil. Potrivit primelor informatii, tinerele, cu varste intre 16 si 23 de ani, au mers, putin dupa miezul noptii, la toaleta clubului, unde au vrut sa-si aprinda cate o tigara. In acel s-a produs explozia. Fetele au suferit arsuri de gradul 2 si 3 aproape pe toata suprafata corpului. Tinerele au fost transportate de urgenta la Spitalul de urgenta din Baia Mare, unde li s-a acordat primul ajutor.Duminica dimineata, s-a decis transportarea tinerelor, aflate in stare stabila, la Bucuresti, la Spitalul de arsi.

 In jurul orelor 9,30, o aeronava speciala a Ministerului Apararii a aterizat in Bucuresti, avand la bord pe cele 6 tinere ranite.

O a doua explozie s-a produs dimineata provocand alte zece victime. Purtatorul de cuvat al Prefecturii Maramures a declarat ca este vorba despre noua victime ale exploziei secundare, dintre care trei politisti, doi pompieri, trei membri ai echipelor de interventie a Electrica si a firmei de gaze si un notar al carui birou se afla in apropiere. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.