Acasă Politic Bacau: Medicii legisti au constatat ca Dinu Damaschin nu a facut greva...

Bacau: Medicii legisti au constatat ca Dinu Damaschin nu a facut greva foamei

DISTRIBUIȚI

108022 – 19022012 – Medicii legisti au constatat, in urma autipsiei, ca Dinu Damaschin, protectorul Monicai Gabor, care a murit in timpul unor audieri la tribunal, nu a facut greca foamei in inchisoare, asa cum a sustinut el.

Medicii au precizat ca moartea lui Damaschin a fost cauzata de o insuficienta cardio-respiratorie cu edem pulmonar si au sustinut ca acesta a mancat si baut apa pe tot parcursul arestului preventiv, potrivit Adevarul de Bacau..

„Avea tesuturi musculare normale si pot afirma ca nu facuse greva foamei. Si apa bause. Avea pe abdomen un strat adipos de patru-cinci centimetri. Pai, un om care sustine ca nu a mai mancat deloc de pe 22 decembrie, anul trecut, nu arata asa”, a precizat seful Serviciului de Medicina Legala (SML) Bacau, Marcel Badara.

Acesta a adaugat ca, la autopsie, s-a mai constatat ca Damaschin avea o hepatita veche, care a inceput sa se transforme in ciroza si calculi biliari de trei centimetri. 

Dinu Damaschin a murit, vineri, in timp ce magistratii de la Curtea de Apel Bacau ii respingeau cererea de eliberare. El era acuzat intr-un dosar de proxenetism si trafic de minori, anchetatorii incercand sa afle daca acesta facea parte dintr-o retea de proxeneti care inchiria apartamente din Bacau si Bucuresti, unde obliga fetele sa se prostitueze. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.