Acasă Politic Bacau: Protectorul Monicai Gabor a murit la tribunal in timpul procesului

Bacau: Protectorul Monicai Gabor a murit la tribunal in timpul procesului

DISTRIBUIȚI

108004 – 17022012 – Dinu Damaschin, cunoscut drept protectorul Monicai Gabor, fosta Columbeanu, a murit, vineri, in timp ce se afla la proces in Bacau.

La tribunal au fost chemate mai multe ambulante, insa medicii nu au reusit sa ii salveze viata chiar daca l-au resuscitat mai multe zeci de minute, potrivit Antena 3. 

„Era atat de slabit, incat nici nu putea vorbi. De pe 22 decembrie a intrat in greva foamei, nu a mai mancat. Nu era pentru prima oara cand adopta aceasta forma de protest, a mai incercat asta inainte de Revolutie aceasta metoda, a avut succes atunci. Acum a incercat sa traga un semnal de alarma asupra nevinovatiei lui”, a declarat avocatul lui Dinu Damaschin, Petre Ivascu, citat de Realitatea Tv.

„Dinu Damaschin a murit in timp ce magistratii de la Curtea de Apel ii respingeau cererea de eliberare”, a explicat si purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bacau.

Barbatul, pe numele adevarat Damaschin Dan Constatin, avea 55 de ani si se afla in greva foamei inca de pe 22 decembrie, de cand fusese audiat si retinut. Acesta era acuzat intr-un dosar de proxenetism si trafic de minori. Se pare ca facea parte dintr-o retea de proxeneti care inchiriau in zone ultracentrale din Bacau si Bucuresti imobile unde zeci de fete erau obligate sa se prostitueze. Printre presupusii clienti s-au numarat Nicu Gheara, Irinel Columbeanu si Ovidiu Tender. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.