Acasă Politic Bucuresti: Acumulari mari de apa in majoritatea intersectiilor din Bucuresti

Bucuresti: Acumulari mari de apa in majoritatea intersectiilor din Bucuresti

DISTRIBUIȚI

107616 – 05022012 – Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a aratat in cadrul comandamentului de iarna de duminica dimineata ca in prima parte a noptii trecute, la nivelul municipiului Bucuresti, operatorii de deszapezire au actionat cu material antiderapant,cu prioritate in apropierea pantelor, rampelor si podurilor. Operatorii manuali au lucrat la degajarea zapezii de la rigole si guri de canalizare, iar in a doua parte a noptii, dupa orele 2.00, au fost aplicate tratamente preventive pe strazile din Urgenta I si II.

Primarul general a subliniat ca duminica dimineata existau acumulari importante de apa in majoritatea intersectiilor si a solicitat operatorilor de salubritate, dar si celor de la Apa Nova, sa intervina la evacuarea acestora pana in orele pranzului, cand temperaturile incep sa scada. Pe aceasta cale, Sorin Oprescu a facut un apel la bucuresteni sa evite, pe cat posibil, deplasarea cu masina in urmatoarele ore pentru ca utilajele sa poata actiona cu eficienta maxima.

Operatorii vor continua tratamentele preventive cu material antiderapant pe parcursul intregii zile, iar inspectorii Corpului de Control se vor asigura ca agentii economici isi vor indeparta zapada din fata punctelor de lucru, in caz contrar fiind aplicate sanctiunile prevazute de lege. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.