Acasă Politic Bucuresti: Ceasuri desteptatoare si perne pentru Crin Antonescu in fata Parlamentului

Bucuresti: Ceasuri desteptatoare si perne pentru Crin Antonescu in fata Parlamentului

DISTRIBUIȚI

108117 – 22022012In fata Parlamentului au fost prezenti miercuri 25-30 de tineri care tineau in maini foi A3 pe care scria: „Crin, somn usor, vise placute, puricii sa te sarute!”, „E un lucru permanent, Crin lipseste din Parlament!”, „Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!”, „Romania, trezeste-ma!”, „Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu”.

Tinerii au adus si cateva perne, solicitandu-i lui Crin Antonescu fie sa se trezeasca, fie sa doarma in continuare pe aceste perne. De asemenea, tinerii au adus un filtru de cafea si cateva pahare, dar si trei ceasuri desteptatoare pe care le-au pus sa sune, ei spunand ca atat cafeaua cat si ceasurile sunt pentru senatorul Crin Antonescu.

Tinerii au declarat ca protestul lor este adresat in special presedintelui PNL, senatorul Crin Antonescu, intrucat acesta lipseste de la serviciu, adica de la lucrarile Parlamentului.

Desi la inceput unii dintre tineri au declarat ca fac parte din organizatia de tineret a PDL, ulterior acestia si-au declinat apartenenta politica si le-au spus jurnalistilor ca sunt „simpli tineri” care-i cer lui Crin Antonescu sa mearga la serviciu. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.