Acasă Politic Bucuresti: „Conceptul Strategic Bucureşti 2035”

Bucuresti: „Conceptul Strategic Bucureşti 2035”

DISTRIBUIȚI

108084 – 21022012 – Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza o dezbatere pe tema „Conceptului Strategic Bucureşti 2035”, maine, 22 februarie, orele 12.00, la Clubul Diplomatic.

In cadrul evenimentului, va fi dezbatuta viziunea asupra dezvoltarii Bucurestiului pe termen mediu si lung alaturi de reprezentanti ai administratiei centrale si locale, oameni de afaceri, reprezentanti ai marilor companii de investitii si lideri de opinie din mass-media, se arată într-un comunicat al Primărie Capitalei. In acest sens, in prima parte a intalnirii, specialistii vor prezenta cele trei proiecte propuse de Municipalitate, care, ulterior, vor fi supuse dezbaterii invitatilor, respective „Programul Integrat de Dezvoltare”,„Inelul median” si “Conceptul Strategic 2035”.

Aceasta initiativa a primarului general, Sorin Oprescu, a aparut ca urmare a constientizarii faptului ca Bucurestiul are nevoie de o strategie coerentă pe termen mediu si lung, in contextul crizei economice internationale. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.