Acasă Politic Bucuresti: Crin Antonescu nu se potriveste “stilistic” cu Victor Ponta

Bucuresti: Crin Antonescu nu se potriveste “stilistic” cu Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

107758 – 09022012 –  Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, joi, ca nu a discutat cu Victor Ponta despre cele 15 conditii prezentate de presedintele PSD in Parlament si a precizat ca nu se potriveste cu acesta „stilistic”. „Invitatii platonice nu au sens in politica. In politica ai sau nu dialog cu cineva. In timpul consultarilor cu presedintele, in cele 15 minute, nu ne-a spus nimic despre cine are de gand sa investeasca premier. Dupa ce a fost numit, premierul Ungureanu nu a dorit sa aiba dialog decat cu PDL, UDMR, UNPR, minoritati si penali. Despre ce dialog vorbim?”, a replicat Antonescu la intrebarea unui jurnalist. Crin Antonescu reaminteste ca USL s-a format pentru a lupta impotriva regimului Basescu. „Numeroasele guverne Boc si guvernul Ungureanu reprezinta incompetenta, inadecvare.

 

 PNL a spus clar ca guvernul investit astazi este ilegitim, nereprezentativ si nu reprezinta o solutie la marile probleme ale Romaniei si la proteste”, a declarat liderul PNL.

Antonescu a mai spus ca actualul guvern este sustinut de minoritati, care nu reprezinta mai mult de 1%, de UDMR – 6%, UNPR care nu reprezinta pe nimeni si PDL – care nu depaseste cateva procente in sondaje.

„Guvernul este inca o lucratura, inca o facatura a regimului Basescu, pentru a incerca sa evite confruntarea cu populatia si sa amane verdictul democratic”, a mai spus Antonescu, subliniind ca nicio forma de colaborare a PNL cu guvernul Ungureanu nu este posibila, singura solutie fiind alegerile anticipate.

„Nu ne permitem luxul de a fi naivi, Romania nu are nevoie de declaratii frumoase, pe care toti le putem face. Romanii au nevoie de un nou inceput, Romania are nevoie de o noua putere politica validata”, a mai spus Antonescu, subliniind ca nu poate vedea in Ungureanu „intelectualul”, ci omul pe care Traian Basescu il foloseste pentru a castiga timp. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.