Acasă Politic Bucuresti: Deputatul Robert Negoita si-a donat indemnizatia de parlamentar

Bucuresti: Deputatul Robert Negoita si-a donat indemnizatia de parlamentar

DISTRIBUIȚI

108159 – 23022012 – Deputatul PSD Robert Negoiţă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe perioada unui an de mandat, în valoare de 50.000 de lei, Asociaţiei pentru Dezvoltare şi Calităţii Vieţii. Deputatul social-democrat a decis să îşi facă public acest gest din dorinţa de a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL şi a indemnizaţiilor parlemantarilor USL, potrivit unui comunicat al PSD.

            ”De când mi-am început mandatul de deputat în Parlamenul României nu mi-am ridicat niciodată indemnizaţia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strâns banii şi i-am donat celor aflaţi într-o situaţie delicată, celor care m-au contactat şi mi-au prezentat diverse cazuri sociale. Nu aş fi făcut niciodată public aceste gesturi dacă nu ar fi fost toată această intoxicare pe care PDL încearcă în ultimele zile să o producă, compromiţând protestul nostru parlamentar şi canalizând discuţia în jurul banilor. Astfel, le demonstrez şi lor şi opiniei publice că banii pe care eu i-am ridicat de la Parlamentul României îi folosesc în scopuri umanitare. Sper că gestul meu de a face public acest fapt, deşi este unul pe care mi l-aş fi dorit să-l fac în continuare în anonimat, să fie urmat şi de colegii din USL”, a afirmat Robert Negoiţă, deputat si vicepresedinte PSD.

            Pe de altă parte, Robert Negoiţă consideră că absenţa parlamentarilor USL din Parlament nu justifică lipsa de implicare a majorităţii în adoptarea iniţiativelor legislative. Lui Negoiţă i se pare că deputaţii şi senatorii coaliţiei de guvernământ îşi maschează lipsa de interes faţă de problemele ţării, folosindu-se de protestul parlamentar al USL. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.