Acasă Politic Bucuresti: Elena Udrea in campanile electoral la Buzau

Bucuresti: Elena Udrea in campanile electoral la Buzau

DISTRIBUIȚI

108307 – 29022012 – Organizaţia de Bucureşti a PDL, condusă de Elena Udrea, a cumpărat şi trimis şapte generatoare electrice în Buzău.

„În acest moment, în mai multe şcoli din judeţ, orele de curs se desfăşoară în condiţii improprii, din cauza frigului din sălile de clasă. Gestul PDL Bucureşti vine ca urmare a dificultăţilor cu care s-a confruntat judeţul Buzău după fenomenele meteo extreme din ianuarie şi februarie. Cele şapte generatoare vor asigura căldura în sălile de clasă ale şcolilor din localităţile Luciu, Gherăseni, Movila Banului, Largu, Pogoanele, Vintilă Vodă şi Pietroasele. Generatoarele au ajuns deja la Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău şi de acolo vor fi trimise către şcoli în următoarele zile”, potrivit unui comunicat remis PROMPTMEDIA.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că va achiziţiona în nume personal alte trei generatoare, care vor merge la şcolile din alte localităţi ale judeţului Buzău. „Evident că sunt legată sufleteşte de Buzău, fiind născută şi crescând acolo. Văzând cu ce dificultăţi se confruntă oamenii de acolo şi că sunt copii care nu pot merge la şcoală din cauza frigului din sălile de clasă, am luat decizia să dăm o mână de ajutor. Pe de o parte, PDL Bucureşti, filiala pe care o conduc, a cumpărat şapte generatoare. Am însă de gând să ajut şi eu, cumpărând personal alte trei generatoare cu care voi merge acolo”, a declarat Elena Udrea. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.