Acasă Politic Bucuresti: Emil Boc: „In vremuri de razboi” atat s-a putut face

Bucuresti: Emil Boc: „In vremuri de razboi” atat s-a putut face

DISTRIBUIȚI

107662 – 07022012 –  Fostul premier Emil Boc a declarat, luni seara, ca „in vremuri de razboi”, atat s-a putut face si ca regreta ca nu a prins o perioada cu o crestere economica similara celei din vremea fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Intrebat, la postul national de terleviziune, despre propriile defecte, Boc a afirmat ca „nu exista om perfect, cu atat mai putin in politica – am toate imperfectiunile pe care le are orice fiinta umana”. Despre parteneriatul cu Basescu spune ca a fost unul in care au avut si divergente, dar ca le-au discutat „prieteneste, institutional”. El a tinut, totusi, sa precizeze ca-si reproseaza o decizie politica, cea luata in 2009, alaturi de PSD, ordonanta 37, prin care se politizau functiile din administratia publica.

Pe plan personal, Boc a mentionat ca isi reproseaza ca anii petrecuti in functia de premier au insemnat ani in care a stat departe de familie si nu si-a vazut fetele crescand. „Momentele acelea nu le mai recuperezi niciodata”, a spus Emil Boc.

Fostul premier spune ca mai are si divergente in interiorul familiei, mai ales pe realizarea proiectului minier de la Rosia Montana.

Boc a spus ca, in functia de presedinte al PDL, are ca obiectiv ca partidul sa obtina acelasi scor in alegeri precum cel obtinut in anul 2008. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.