Acasă Politic Bucuresti: Emilian Cutean, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

Bucuresti: Emilian Cutean, condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare

DISTRIBUIȚI

107693 – 07022012 –  Fostul deputat PSD Emilian Cutean a fost condamnat definitiv, de catre Curtea de Apel Bucuresti, la cinci ani de inchisoare pentru fraudarea Guvernului cu peste 200.000 lei, in perioada in care a condus Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR).

Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, recursurile lui Emilian Cutean si a fostului director economic al Secretariatului, Daniela Sbarcea, astfel ca acestia raman cu pedepsele aplicate de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

Judecatoria l-a condamnat, in 15 iunie 2009, pe Emilian Cutean la cinci ani de detentie, iar pe Daniela Sbarcea la trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei.

In ziua in care Judecatoria sectorului Bucuresti 1 a dat solutia in acest dosar, premierul de atunci Emil Boc a semnat decizia de eliberare a lui Emilian Cutean din functia de secretar de stat la SSPR.

Cei doi au facut apel la Tribunalul Capitalei, care a mentinut pedepsele aplicate, astfel ca acuzatii au declarat recurs la Curtea de Apel Bucuresti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.