Acasă Politic Bucuresti: Fostul sef al Spatiului Locativ din Primaria Sectorului 5 a fost...

Bucuresti: Fostul sef al Spatiului Locativ din Primaria Sectorului 5 a fost trimis in judecata

DISTRIBUIȚI

108161 – 23022012 – Procurorii din cadrul DNA au dispus trimiterea în judecată a Eleonorei Vultur, fost şef Serviciu Spaţiu Locativ din cadrul Primăriei Sectorului 5 Bucureşti, în sarcina căreia s-au reţinut infracţiunile de trafic de influenţă şi fals material în înscrisuri oficiale, ambele în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului, în perioada iunie 2006-martie 2010, Eleonora Vultur, în calitate de şef Serviciu Spaţiu Locativ din cadrul Primăriei Sectorului 5 Bucureşti, a pretins şi primit de la un denunţător, în mai multe tranşe, 160.000 de euro pentru ca, în schimb, pe baza influenţei pe care susţinea că o are asupra unor funcţionari publici cu atribuţii de decizie în repartizarea de locuinţe aflate în administrarea Primăriei Sectorului 5 Bucureşti, să îi determine pe aceştia să-i atribuie denunţătorului o casă în cartierul Cotroceni din municipiul Bucureşti. Pentru a-i crea convingerea denunţătorului că va obţine locuinţa dorită, inculpata a falsificat trei înscrisuri emise de Primăria Sectorului 5 (contracte de închiriere şi procesul verbal de atribuire).

În vederea confiscării, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unui imobil şi a unor sume de bani aparţinând inculpatei. Dosarul a fost înaintat Tribunalului Bucureşti. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.