Acasă Politic Bucuresti: Ion Iliescu despre afisele cu “chiulangiii”: “Sunt primitive”

Bucuresti: Ion Iliescu despre afisele cu “chiulangiii”: “Sunt primitive”

DISTRIBUIȚI

108049 – 20022012 – Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat initiativa PDL de a pune afise cu parlamentarii USL, pe care scrie „chiulangii”, considerand-o nepotrivita. „Sunt actiuni primitive, propagandistice, electorale si preelectorale”, a declarat Ion Iliescu, citat de Ziare.com. Fostul sef de stat spune si ca USL nu va reveni prea curand in Parlament, daca puterea se comporta in modul acesta. „In conditiile astea nu si, mai ales, cu afisele astea”, a adaugat Iliescu. Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a anuntat vineri ca formatiunea din care face parte a decis sa declanseze o „actiune de informare corecta a opiniei publice” privind greva parlamentara si va distribui materiale in teritoriu pentru ca oamenii sa afle ca aceia pe care i-au votat sunt „chiulangii”.

 

 

„In loc sa vina la serviciu, ei chiulesc de la serviciu, statul roman suportand in fiecare luna 1,4 milioane de euro pentru acest chiul. Si la nivelul judetului Bistrita-Nasaud avem chiulangii. O sa distribuim afisele prin tot judetul, pe unde putem, peste tot, ca poporul sa afle ca acestia sunt chiulangiii alesi. Nu a mai auzit nimeni de chiulangii platiti cu 1,4 miliaone de euro pe luna. Este un fenomen politic pe care noi il condamnam si mi se pare firesc ca poporul sa stie. Poporul sa stie ca exista parlamentari chiulangii”, a spus Oltean.

El a prezentat cateva afise cu imagini ale parlamentarilor PSD si PNL din Bistrita-Nasaud – deputatul PSD Emil Radu Moldovan, senatorul PSD Danut Prunea, deputatul PNL Ioan Tintean. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.