Acasă Politic Bucuresti: Judecatoarei Maria David i s-a facut rau in timp ce astepta...

Bucuresti: Judecatoarei Maria David i s-a facut rau in timp ce astepta decizia instantei

DISTRIBUIȚI

108320 – 29022012 – Judecatoarei Maria David de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) i s-a facut rau, miercuri, la tribunal, la finalul sedintei in care magistratii trebuiau sa decida daca va fi sau nu arestata preventiv.

A fost chemat medicul institutiei, iar judecatoarei i-au fost acordate ingrijiri medicale chiar in sala in care are loc procesul. Instanta a ramas in pronuntare.

Avocatul Mariei David a declarat, la finalul sedintei de judecata, ca nu ar exista nicio proba directa impotriva judecatoarei, ci dimpotriva exista o inregistrare audio-video din care rezulta ca magistratului i se ofera o suma de bani, dar aceasta refuza. Avocatul judecatoarei a mai aratat ca probele ar trebui uneori interpretate si in favoarea inculpatilor, nu doar impotriva.

Judecatoarea Maria David de la ICCJ a fost retinuta marti noaptea pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi pretins 200.000 de euro de la o persoana pentru a interveni pe langa fostii sai colegi de la Curtea de Apel Ploiesti, in sensul admiterii unei contestatii pentru a fi anulata o condamnare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.