Acasă Politic Bucuresti: Ofiterul care a protestat in Piata Universitatii a fost exclus din...

Bucuresti: Ofiterul care a protestat in Piata Universitatii a fost exclus din Armata

DISTRIBUIȚI

107934 – 15022012 – Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a participat la protestele din Piata Universitatii in uniforma a fost exclus miercuri in Armata.

Statul Major al Fortelor Aeriene a decis excluderea acestuia din Armata sub acuzatia de incalcare a regulamentelor militare.

Statul major a respins apelul formulat de locotenent la decizia din 6 februarie a Consililului de Judecata al Flotilei 71 Campia Turzii, prin care ofiterul era propus pentru excluderea din Armata.

Tanarul din Cluj s-a alaturat, pe 24 ianuarie, protestatarilor din Piata Universitatii din Bucuresti, spunand ca este nemultumit de situatia din tara.

Acesta a inaintat autoritatilor un document prin care propunea un plan de reglementare a situatiei actuale, cerand un guvern militar provizoriu, dar si revenirea la putere a regelui Mihai.

Dupa decizia consiliului de judecata din 6 februarie, Alexandru Gheorghe a fost trecut in rezerva.

Locotenentul s-a facut vinovat participarea la miting si de purtarea uniformei militare pe timpul participarii la miting si de faptul ca nu si-a instiintat comandantul despre plecarea si in alte localitati pe timpul parasirii garnizoanei. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.