Acasă Politic Bucuresti: Premierul Ungureanu a transmis un mesaj de continuitate reprezentantilor FMI si...

Bucuresti: Premierul Ungureanu a transmis un mesaj de continuitate reprezentantilor FMI si Comisiei Europene

DISTRIBUIȚI

108112 – 22022012 – Premierul Mihai Razvan Ungureanu sustine ca a avut o discutie „foarte buna”, miercuri, cu reprezentantii FMI si ai Comisiei Europene iar mesajul pe care l-a transmis a fost unul de „continuitate”. „A fost o discutie foarte buna, in care am atins contextul european si global, despre ce sa facem in continuare in Romania. Economic, tara este pe cale de a se pregati sa reziste oricarui posibil soc viitor asa incat siguranta noastra sa poata determina aparitia unei Romanii atractive pentru o Europa care are destule probleme de infruntat,” a afirmat premierul. Seful Executivului a mai spus ca s-a discutat si despre hotararea autoritatilor romane „pentru a mari rata absorbtiei fondurilor europene si de a limita pe cat posibil evaziunea fiscala.”

 

„Nu va ascund ca am discutat si despre modul in care am putea flexibiliza hotararile unor guverne nationale din interiorul UE pentru a accepta forta de muna in propriile piete,” a spus premierul, afirmand ca exista doua puncte pe care statele reticente la fortele de munca din afara lor trebuie sa le inteleaga: „Unu – ca face parte din filosofia esentiala a UE; doi ca beneficiul este mutual”.

Premierul a declarat ca se gandesc la bunastarea cetatenilor si ca mesajul transmis de reprezentantii FMI si CE este unul incurajator, in special prin prisma faptului ca instalarea unui nou guvern, in timp atat de scurt, a transmis incredere. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.