Acasă Politic Bucuresti: Primaria Capitalei face cumparaturi pentru varstnicii care nu pot iesi din...

Bucuresti: Primaria Capitalei face cumparaturi pentru varstnicii care nu pot iesi din casa

DISTRIBUIȚI

107678 – 07022012 –  Persoanele varstnice din Bucuresti care nu pot iesi din casa din cauza conditiilor meteorologice si nu isi pot astfel procura mancare, medicamente sau apa, pot sesiza echipele mobile ale Directiei Generale de Asistenta Sociala la numarul de telefon gratuit (din toate retelele fixe si mobile) 0 800 821 218, a anuntat din nou primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Acestea se vor deplasa la domiciliul persoanei intr-o perioada cuprinsa intre minimum 2 ore si maximum 4 ore, vor prezenta legitimatiile de serviciu si vor stabili impreuna cu persoana respectiva planul personalizat de interventie.

Acest serviciu este disponibil pe perioada instituirii codului portocaliu in Capitala.

In perioada 3-6 februarie, au fost primite 248 de sesizari de la persoane varstnice, aflate in imposibilitate de a iesi din casa si fara apartinatori in proximitate, din care au fost reconfirmate prin telefon 202.

In afara solicitarilor de la persoane care detineau sumele necesare micilor cumparaturi, au fost inregistrate si 36 de solicitari de la persoane care nu detineau sumele necesare procurarii de alimente, acestora asigurandu-li-se o masa calda la domiciliu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.