Acasă Politic Bucuresti: Procurorul Balasescu nu scapa de arest

Bucuresti: Procurorul Balasescu nu scapa de arest

DISTRIBUIȚI

107653 – 06022012 –  Procurorul Maximilian Bălăşescu, finul său Marian Cristian Ene şi Marian Simirianu rămân în arest preventiv, a decis, luni, definitiv, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Instanţa supremă a judecat, luni, recursul procurorului Maximilian Bălăşescu, de la Parchetul Tribunalului Ilfov, arestat preventiv pentru luare de mită, al finul său Marian Cristian Ene şi al lui Marian Simirianu, acuzaţi de complicitate la această infracţiune.

Procurorul Maximilian Bălăşescu a refuzat să facă o declaraţie completă în faţa celor trei judecători din completul instanţei supreme, în schimb în ultimul cuvânt a arătat că este posibil să fie o încenare la adresa lui. El a explicat că denunţătorul „Dobrescu” nu avea bani în conturile pe care fuseseră puse sechestre asigurătorii. În acest context, procurorul a arătat că „logic şi raţional” nu avea de ce să pretindă foloase materiale sau mită de la o persoană care nu avea bani în cont, astfel neexistând nicio miză de a mitui. O altă explicaţie a procurorului Bălăşescu pentru situaţia care se află în prezent a fost aceea că denunţătorul „Dobrescu” şi-ar fi propus să „îl facă” şi să îi însceneze această poveste. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.