Acasă Politic Bucuresti: Senatorii lucreaza doar in comisii marti, miercuri si joi

Bucuresti: Senatorii lucreaza doar in comisii marti, miercuri si joi

DISTRIBUIȚI

108048 – 20022012 – Biroul Permanent al Senatului a repartizat comisiilor permanente propunerile şi iniţiativele legislative recent înregistrate şi a stabilit programul de lucru pentru săptămâna în curs şi pentru cea viitoare, a declarat vicepreşedintele Senatului, Petru Filip, la finele şedinţei forului de conducere al instituţiei, desfăşurată luni.

Referitor la programul de lucru, Petru Filip a precizat că Biroul Permanent a stabilit ca luni, de la orele 15.30, să se susţină, în cadrul şedinţei de plen, declaraţiile politice, după care, de la 16.30, în funcţie de cvorumul asigurat, să se dezbată şi voteze iniţiativele legislative înscrise în ordinea de zi, iar de la orele 18.00, să aibă loc sesiunea de întrebări, interpelări şi răspunsuri. Vicepreşedintele Senatului a precizat că senatorii vor lucra în comisiile permanente în zilele de marţi, miercuri şi joi, după care vor desfăşura activităţi în teritoriu.

De asemenea, membrii Biroului Permanent au rezolvat probleme ale activităţii curente şi au aprobat memorandumurile interne privitoare la desfăşurarea, în perioada imediat următoare, a activităţilor de relaţii parlamentare externe. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.