Acasă Politic Bucuresti: Titus Corlatean: Discursul lui Victor Ponta a transmis un semnal pozitiv...

Bucuresti: Titus Corlatean: Discursul lui Victor Ponta a transmis un semnal pozitiv catre Occident

DISTRIBUIȚI

107812 – 12022012 – Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat sâmbătă că discursul rostit de Victor Ponta la învestirea guvernului Ungureanu este apreciat de foarte multi români, deoarece reflectă agenda populaţiei.

„Discursul rostit de preşedintele Victor Ponta la învestirea guvernului Ungureanu, atât de dezbatut în aceste zile, este, pe fond, unul dintre cele mai bune din politica românească a ultimilor ani. Şi nu este doar opinia mea, ci a 64% din populaţia României, care, conform sondajelor, a apreciat mesajul preşedintelui PSD. Este firesc să fie aşa, în condiţiile în care Victor Ponta a prezentat cele 15 proiecte ale USL, care reflectă foarte bine agenda populaţiei. Am constatat personal ca în doar două zile s-a vorbit despre propunerile USL mult mai mult decât am reuşit în ultimele luni. USL a cerut guvernului Ungureanu să ia o serie de măsuri propuse de noi, pe care românii le doresc.”

Titus Corlăţean consideră că discursul lui Victor Ponta a transmis un semnal pozitiv către occident, arătând că USL este un partener serios de dialog.

„Extrem de important este şi faptul că discursul preşedintelui Ponta a transmis un semnal pozitiv către occident. Am arătat că ştim, vrem şi suntem capabili să facem politică europeană.     De altfel, continutul si maniera sobra in care a fost transmis acest mesaj au fost bine primite in mediul diplomatic acreditat la Bucuresti. Asta aşteaptă partenerii noştri occidentali de la noi: luciditate, responsabilitate şi consecvenţă”,. A mai spus Corlăţean. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.