Acasă Politic Chisinau: Cel mai mare oficiu consular al Romaniei a fost inaugurat la...

Chisinau: Cel mai mare oficiu consular al Romaniei a fost inaugurat la Chisnau

DISTRIBUIȚI

107526 – 01022012 – Ministrul de exeterne Cristian Diaconescu, şi premierul Vlad Filat, au inaugurat marţi anexa Secţiei consulare a Romaniei de la Chişinău, transmite Romanian Global News.

”În urma acestui proiect de modernizare, secţia consulară de la Chişinău a devenit cel mai mare oficiu consular pe care îl are România”, a menţionat şeful Diplomaţiei de la Bucureşti, în cadrul ceremoniei de inaugurare.Cristian Diaconescu a mai spus că România îşi doreşte îmbunătăţirea serviciilor consulare pe care le acordă în Republica Moldova. ”Este o atitudine naturală a autorităţilor de la Bucureşti, iar preocuparea noastră va continua în aşa fel încât serviciile diplomatice să fie în continuare la nivelul relaţiilor speciale excepţionale dintre cele două părţi”, a spus  Cristian Diaconescu.

La rândul său, premierul Vlad Filat a declarat că, datorită eforturilor României, cetăţenii Republicii Moldova pot obţine servicii consulare mai rapide şi de calitate. ”Toate aceste lucruri se fac cu scopul de a oferi moldovenilor condiţii mai bune pentru obţinerea dreptului de a merge în România. Zi de zi sunt tot mai mulţi solicitanţi”, a menţionat premierul. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.