Acasă Politic Corina Cretu acuză PDL Bucuresti că profita pe seama celor blocati de...

Corina Cretu acuză PDL Bucuresti că profita pe seama celor blocati de nameti

DISTRIBUIȚI

107826 – 13022012 – Vicepreşedintele PSD Corina Creţu a declarat că PDL conduce toate autorităţile statului şi că ar putea să rezolve problemele oamenilor afectaţi de zăpadă prin acţiuni concrete, nu prin jocuri de imagine.

„Intenţia PDL Bucureşti de a folosi Consiliul General pentru a-şi face imagine este profund incorectă. PDL conduce multe din autorităţile statului care acum ar trebui să coordoneze activitatea de deszăpezire şi să acorde sprijin oamenilor afectaţi de cantităţile mari de zăpadă care au căzut. Prin urmare, nu este cazul să facă jocuri de imagine pe seama suferinţei oamenilor. Poate face lucruri concrete prin instituţiile pe care le controlează”, a afirmat Corina Creţu.

Ea consideră că PDL face o politică în totală contradicţie cu ceea ce românii au cerut în stradă.

„Dacă se recurge la astfel de jocuri de imagine, prin care să se dea bani din bugetul Capitalei, deşi există un fond de rezervă aflat la dispoziţia premierului, înseamnă că situaţia din zonele afectate este extrem de gravă. Şi totuşi, premierul Ungureanu a spus că lucrurile nu sunt îngrijorătoare. Avem aşadar un premier care ne spune că nu e grav, avem un fond de rezervă ce se poate folosi în astfel de situaţii şi îi avem pe cei de la PDL Bucureşti care s-au gândit să profite puţin pe seama celor blocaţi de nămeţi. Cam asta e politica pe care o fac cei din PDL, în totală contradicţie cu ceea ce românii au revendicat în stradă”, a adăugat Creţu. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.