Acasă Politic Focsani: PSD Bacau a dus ajutoare sinistarilor din Vrancea

Focsani: PSD Bacau a dus ajutoare sinistarilor din Vrancea

DISTRIBUIȚI

107970 – 16022012 – Organizaţia judeţeană a PSD Bacău a trimis 350 de pachete cu ajutoare şi un camion de lemne pentru oamenii din localităţile Corbiţa şi Bogheşti din judeţul Vrancea, localităţi grav afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele săptămâni, potrivit unui comunicat remis PROMPT MEDIA.

            „Le-am cerut membrilor noştri să vină în ajutorul oamenilor care au fost loviţi de zăpezi şi viscol şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la această acţiune. Îi mulţumesc în mod special lui Marius Constantin, membru al PSD Bacău, care, deşi are o vârstă înaintată, a umblat din uşă în uşă, fără încetare, pentru a strânge ajutoare. Îi îndemn pe toţi colegii mei din ţară să ia exemplu lui şi să trimită cât mai repede ajutoare în regiunile izolate, pentru că sunt încă mulţi oameni care au nevoie de sprijinul nostru”, a declarat Viorel Hrebenciuc, preşedintele PSD Bacău.

            Peste 2.000 de oameni din comunele Corbiţa şi Bogheşti au primit alimente, lemne de foc şi medicamente de la PSD Bacău. Ajutoarele au fost distribuite joi, de către Irina Florea, secretarul executiv al PSD Bacău, Virgil Mândru, preşedintele organizaţiei municipale Bacău, şi Eugen Spătaru, preşedintele PSD Moineşti.

            „Situaţia este încă foarte gravă aici, în Vrancea. La Corbiţa, cele 9 sate ale comunei au fost deszăpezite doar parţial, în vreme ce la Bogheşti nu am putut ajunge decât până la primărie. Sunt în continuare 7 sate înzăpezite aici şi sute de oameni la care nu a reuşit nimeni să ajungă până acum. Noi am adus alimente – ouă, zahăr, ulei, făină, orez, conserve de carne, pate, margarină, paste de tomate, biscuiţi – medicamente şi lemne pentru foc”, a precizat Irina Florea, secretarul executiv al organizaţiei judeţene PSD Bacău.

            Organizaţia judeţeană a PSD Bacău este una dintre primele filiale care au răspuns apelului lansat de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi secretarul general Liviu Dragnea care au solicitat la începutul săptămânii tuturor organizaţiilor teritoriale ale partidului să vină în ajutorul oamenilor din localităţile înzăpezite. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.