Acasă Politic Pitesti: Agent de Politie Rutiera, retinut

Pitesti: Agent de Politie Rutiera, retinut

DISTRIBUIȚI

108302 – 29022012 – Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) Argeş, sub coordonarea procurorilor, au efectuat, pe 28 februarie a. c., o percheziţie la domiciliul unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (I.P.J.) Argeş – Serviciul Poliţiei Rutiere, învinuit într-un dosar penal pentru trafic de influenţă şi favorizarea infractorului.

În urma denunţului formulat de un cetăţean., a rezultat că agentul de poliţie i-a pretins denunţătorului, în cursul anului 2011, suma de 1.800 euro, bani pe care i-a şi primit, pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul I.N.M.L. Bucureşti, în scopul obţinerii unei alcoolemii sub limita prevăzută de lege. În luna februarie 2011, agentul de poliţiei l-a depistat pe denunţător în trafic, în timp ce conducea un autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Agentul de poliţie i-a întocmit dosar penal, fiind solicitată şi obţinută recalcularea alcoolemiei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au emis pe numele agentului de poliţie ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.