Acasă Politic Pitesti: Tribunalul a acceptat cererea de arestare a lui George Costin

Pitesti: Tribunalul a acceptat cererea de arestare a lui George Costin

DISTRIBUIȚI

108274 – 28022012 – Tribunalul Argeş a admis, marţi, propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile a fostului şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, George Costin, reţinut luni de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Piteşti. De asemenea, instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Serafim Cotenescu şi Mihai Bolocan, membri ai unei asociaţii de revoluţionari, reţinuţi în acelaşi dosar. Decizia Tribunalului Argeş nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti.

Secretarul de Stat pemtru problemele revolutionarilor, George Costin, a fost retinut luni de DNA Costin este acuzat de organizarea unei reţele de traficare de certificate de revoluţionari.

Luni, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a decis ca George Costin să fie eliberat din funcţia de secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, după ce acesta a fost reţinut, în aceeaşi zi, pentru acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.