Acasă Politic Sannicolau Mare: Migranti ilegali, prinsi si dusi la spital pentru degeraturi

Sannicolau Mare: Migranti ilegali, prinsi si dusi la spital pentru degeraturi

DISTRIBUIȚI

107694 – 07022012 –  Poliţiştii de frontieră care au acţionat pentru reţinerea unui grup, format din patru migranţi, care intenţionau să treacă ilegal, marţi, graniţa în Ungaria, au solicitat sprijin medical de urgenţă deoarece cei în cauză prezentau degerături.

Cei patru bărbaţi se deplasau, în zona Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, pe jos, peste câmp, spre teritoriul statului vecin. Ei au fost reţinuţi la 200 metri interior faţă de teritoriul maghiar, în apropierea localităţii Cenad.

În urma consultului de specialitate, personalul medical de pe ambulanţă a hotărât ca doi dintre bărbaţi să fie transportaţi la spitalul din oraşul Sânnicolau Mare, unde au fost internaţi, starea lor fiind stabilă.

Cei patru migranţi sunt cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între de 20 şi 30 ani, şi intenţionau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen. Ei au declarat că s-au deplasat cu un taxi până în localitatea Cenad, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.