Acasă Politic Vaslui: Un bărbat din Vaslui, salvat cu autospeciala senilata

Vaslui: Un bărbat din Vaslui, salvat cu autospeciala senilata

DISTRIBUIȚI

115879 – 09012013 – O nouă misiune de salvare cu autospeciala şenilată a avut loc noaptea trecută în judeţul Vaslui. Paramedicii şi pompierii de la Secţia Huşi au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul la spital a unui bărbat de 66 de ani din localitatea Fundătura, care suferise o fractură de col femural.

            Apelul de ajutor al bărbatului a venit prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, iar un echipaj SMURD de la Secţia Huşi a pornit către satul Fundătura. Din cauza drumului impracticabil, paramedicii nu au putut înainta cu ambulanţa decât până în localitatea Epureni. Din acest punct, echipajul de prim ajutor a străbătut cei 15 kilometri până la locuinţa bărbatului cu autospeciala şenilată.

            Misiunea paramedicilor s-a încheiat puţin după miezul nopţii, atunci când pacientul a ajuns în siguranţă la Camera de Gardă a Spitalului Municipal din Huşi.

Operaţiunea de salvare s-a desfăşurat pe timp de noapte, în condiţii de vizibilitate redusă şi vânt puternic, pompierii fiind nevoiţi să parcurgă, o parte din traseu, prin câmp, din cauza drumului troienit, zăpada depăşind, pe alocuri, un metru. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.