Acasă Politic Arad: Perchezitii la Primaria Arad

Arad: Perchezitii la Primaria Arad

DISTRIBUIȚI

109131 – 29032012 – Anchetatorii fac perchezitii, joi, la Primaria Arad, condusa de secretarul executiv al PDL, Gheorghe Falca. Avocatul Gheorghita Mateut a declarat ca anchetatorii au ridicat de la Primaria Arad mai multe documente legate de contracte incheiate de Primaria Arad, el mentionand ca este vorba despre „o procedura obisnuita” si ca astfel de inscrisuri au mai fost ridicate si in trecut. Conform unor surse judiciare, anchetatorii DNA au solicitat o serie de acte, neavand un mandat de perchezitie emis de instanta, primarul Gheorge Falca fiind de acord cu remiterea documentelor cerute in cadrul unui dosar aflat in faza cercetarilor prealabile inceperii urmaririi penale.

Contractele vizate ar fi fost incheiate cu firma Confort Construct din Timisoara detinuta de omul de afaceri Georgica Cornu.

De asemenea, procurorii ar fi cerut si contracte incheiate de societatea de apa si canal din municipiu.

DNA precizeaza, intr-un comunicat, ca „nu este vorba de efectuare de percheziţii, ci de ridicare de documente de la Primăria Arad şi de la Consiliul Judeţean Arad, într-un dosar aflat în faza actelor premergătoare”. În acest dosar nicio persoană nu are calitatea de învinuit, mai precizeaza DNA. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.