Acasă Politic Bucuresti: 52 de angajati ai MAI, depistati cu probleme psihologice

Bucuresti: 52 de angajati ai MAI, depistati cu probleme psihologice

DISTRIBUIȚI

108999 – 25032012 – Au apărut deja semne de întrebare privind 52 de angajaţi ai MAI care deţin arme letale şi care sunt în analiza Direcţiei medicale pentru că au avut probleme de natură psihologică, a declarat, duminica, ministrul Gabriel Berca, la Pro Tv. Ministrul a spus că în cazul lui Gheorghe Vlădan problema nu este faptul că avea permis de port-armă, ci că Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) nu a avut o activitate de cunoaştere a comportamentului acestuia. „Nu este o problemă dacă ai permis de port-armă şi mergi la vânătoare. Avem nevoie de oameni în sistem pe care să ne bazăm din toate punctele de vedere, adică oameni cu integritate în familie, oameni care nu au deviaţii de comportament”, a spus Berca.

„Avem vreo 52 de cazuri cu semne de întrebare. În momentul în care vom avea toate aceste date, vom vedea câţi astfel de oameni, potenţiali infractori sau potenţiali oameni care pot să le creeze probleme cetăţenilor avem şi vom vedea ce vom face. Avem deocamdată 52 de oameni, nu care au un comportament deviant, ci care au avut probleme de natură psihologică şi care în acest moment sunt în analiza Direcţiei medicale, şi pentru care vom lua măsurile de urgenţă”, a spus ministrul.

Întrebat dacă celor 52 de persoane le-au fost retrase armele, Berca a răspuns: „După ştiinţa mea şi dispoziţiile mele, nu mai au arme. Eu sper ca acest lucru chiar să se întâmple, şi verificările sunt permanente”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.