Acasă Politic Bucuresti: Adrian Titieni este noul rector al UNATC

Bucuresti: Adrian Titieni este noul rector al UNATC

DISTRIBUIȚI

108434 – 05032012 – Profesorul universitar doctor Adrian Titieni este noul rector al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” Bucureşti. (UNATC). Alegerea s-a făcut prin vot universal, direct și secret al cadrelor didactice din Universitate, Adrian Titieni întrunind 74 de voturi din cele 118 exprimate.

“Sunt onorat de încrederea cu care m-au investit colegii mei şi sunt conştient de faptul că tot ce mi-am propus nu va putea fi realizat decât împreună. Dincolo de proiectele care ţin de buna derulare a procesului de învăţământ de cercetare şi creaţie artistică, recuperarea şi repunerea în funcţiune a Studioului de Teatru Casandra din Centrul Vechi al Bucureştiului, studio de al cărui nume se leagă începutul de carieră al unor mari personalităţi ale filmului şi teatrului românesc, este prioritatea zero a mandatului meu”, a declarat, după numirea în funcţia de rector, Adrian Titieni.

Adrian Titieni este profesor universitar si actor, doctor al UNATC. Are aproape 20 de ani de experienţă în domeniul didactic, a jucat în peste 40 de piese de teatru pe scene ale teatrelor din Bucureşti şi din ţară şi în peste 30 de filme de lung şi scurt metraj, multe dintre ele premiate în festivaluri naţionale şi internaţionale. A fost consilier prezidenţial în Cadrul Departamentului Relaţii Publice al Administraţiei Prezidenţiale. A fost consilier al prim-inistrului pe probleme de Educaţie şi Cultură. Este director al proiectului Competenţe în comunicare – performanţă în educaţie, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 şi coordonator a numeroase proiecte în domeniul educaţiei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.