Acasă Politic Bucuresti: Cinci politisti doljeni condamnati pentru complicitate la furt calificat

Bucuresti: Cinci politisti doljeni condamnati pentru complicitate la furt calificat

DISTRIBUIȚI

108770 – 15032012 – Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie s-au pronunţat, pe 13 martie a. c., prin hotărâre definitivă şi irevocabilă, condamnându-i pe comisar şef de poliţie Nicula Florin Nicuşor, subcomisar de poliţie Gheorghiţă Liviu, agent de poliţie Glăvan Ion, agent de poliţie Osiceanu Nicu, agent de poliţie Diaconu Ştefan, agent de poliţie Cojocaru Eliodor – toţi din cadrul I.J.P.F. Dolj, precum şi pe Stîngaciu Sanda, Stîngaciu Ionel, Stîngaciu Petre Mişu şi Stîngaciu Florea la câte doi ani închisoare cu suspendare pentru furt calificat şi respectiv complicitate la furt calificat.

Dosarul în baza căruia au fost condamnate persoanele menţionate a fost iniţiat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj. Astfel, în anul 2008, la nivelul serviciului au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că, în punctul de frontieră Bechet, în nopţile de 14/15 şi 15/16 septembrie 2008, au fost depistate două tiruri cu ţigări de contrabandă de către poliţiştii de la I.J.P.F. Dolj, iar cu ocazia întocmirii actelor de constatare a fost menţionată doar o parte a produselor, restul fiind însuşită de către poliţişti de frontieră şi persoane civile din anturajul acestora.

Ca urmare a cercetărilor efectuate pe baza ordonanţelor de delegare în cauză, cu prilejul unor percheziţii la domiciliul membrilor familiei Stângaciu au fost găsite şi ridicate 2.000 cartuşe de ţigări de provenienţă elveţiană şi rusească, netimbrate, identice cu cele confiscate din cele două tiruri depistate de către poliţiştii de frontieră. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.