Acasă Politic Bucuresti: Cristian Preda: „Plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL e un semnal...

Bucuresti: Cristian Preda: „Plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL e un semnal de alarma foarte serios”

DISTRIBUIȚI

109095 – 28032012 – Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda sustine ca PDL ca pierde si mai mult daca priveste plecarea lui Sorin Frunzaverde din partid ca pe o tradare.„Daca plecarea prim-vicepresedintelui PDL va fi tratata intr-o cheie emotionala – adica in termeni de tradare sau ca un gest care trebuie condamnat, iar nu inteles – vom pierde si mai mult. E nevoie de decenta, nu de injurii. Nu sudalma, ci ratiunea invinge”, scrie Preda pe blogul personal. Potrivit acestuia, demisia lui Frunzaverde din PDL, care ar putea genera si alte plecari din partid, reprezinta un „moment delicat”, in contextul in care mai sunt doua luni pana la alegerile locale.”Plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL e un semnal de alarma foarte serios. Autoritatea politica din sanul partidului e in criza.

 In perspectiva alegerilor din acest an, acesta e un moment delicat. Nu e exclus ca si altii sa procedeze la fel. Solidaritatea nu se poate construi pornind de la solutii improvizate”, continua Preda.

Europarlamentarul PDL crede ca „e nevoie de un proiect national, nu de disiparea energiilor in mici proiecte lasate in seama unor filiale care resimt in primul rand nevoia de coerenta”. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.